Soms vergeet je het patroon dat je op jouw Doogee X7 hebt ingesteld. Als dat gebeurt, is de schermvergrendeling geblokkeerd, want we kunnen ons het patroon niet meer herinneren. Als jou dit overkomt, maak je geen zorgen, jouw telefoon is niet permanent geblokkeerd. Er zijn oplossingen om de Doogee X7 te ontgrendelen wanneer je jouw patroon bent vergeten. We zullen eerst bekijken hoe je het patroon kunt ontgrendelen met jouw Google-account, dan hoe je Android-apparaatbeheer kunt gebruiken om de Doogee X7 te ontgrendelen, en ten slotte hoe je de Doogee X7 kunt resetten als die nog steeds geblokkeerd is.

Ontgrendel-als-je-het-patroon-vergeten-bentdoogee-x7

Ontgrendel het patroon van de schermvergrendeling van Doogee X7 met de Google-account

Als je je het patroon dat je op jouw Doogee X7 hebt ingesteld, nog steeds niet kunt herinneren, moet je het volgende doen. Je moet eerst 5 keer een fout patroon invoeren op je Doogee X7. Dit blokkeert de Doogee X7 gedurende 30 seconden en onderaan het scherm zal een knop patroon vergeten moeten verschijnen. Klik op deze knop om de herstelpagina te openen. Eenmaal op deze pagina moet je naam en wachtwoord invoeren met jouw Google-account of jouw patroon-PIN . Als je de correcte inloggegevens hebt gegeven, wordt het startscherm van Doogee X7 ontgrendeld.

Gebruik Android Device Manager om Doogee X7 te ontgrendelen

Als de vorige oplossing niet werkt, kun je Apparaatbeheer gebruiken om het patroon van jouw Doogee X7 te ontgrendelen. Ga hiervoor naar www.google.com/android/devicemanager en log in met het Google-account waarmee jouw Doogee X7 ingesteld is. Als je dat gedaan hebt, klik je op Vergrendelen . Vul vervolgens een nieuw wachtwoord in om de Doogee X7 te ontgrendelen. Je moet dan gewoon testen om te zien of dat goed werkt.

Reset de Doogee X7 als je het patroon vergeten bent

Als je na de hierboven genoemde oplossingen nog steeds geen succes hebt, is er een ultieme oplossing om de Doogee X7 te ontgrendelen in het geval van een vergeten patroon. Deze oplossing is de Doogee X7 opnieuw in te stellen via een hard reset. Om dit te doen, moet je de Doogee X7 starten in de herstelmodus en een Factory Reset uitvoeren. Bekijk hiervoor onze tutorial hoe een Doogee X7 te resetten.