Het is soms nuttig om de foto’s van de OnePlus 6T te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van OnePlus 6T snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de OnePlus 6T, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van OnePlus 6T kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-oneplus-6t

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van OnePlus 6T

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je OnePlus 6T gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van OnePlus 6T begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw OnePlus 6T, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van OnePlus 6T naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de OnePlus 6T zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de OnePlus 6T. Dat gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van OnePlus 6T op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je OnePlus 6T rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je OnePlus 6T