Het is af en toe nodig om de foto’s van de Honor View 10 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Honor View 10 snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Honor View 10, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Honor View 10 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-Honor-View-10

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Honor View 10

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Honor View 10 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Honor View 10 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Honor View 10, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Honor View 10 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Honor View 10 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Honor View 10. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Honor View 10 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Honor View 10 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Honor View 10