Met de nieuwe telefoons zoals de Huawei Enjoy 9S is het nu mogelijk om naar muziek te luisteren. En zo hebben de telefoons geleidelijk aan de MP3-spelers vervangen. Het is nu inderdaad heel eenvoudig om muziek over te zetten en te beluisteren op je Huawei Enjoy 9S. Maar het is soms een beetje ingewikkeld om de juiste methode te vinden om al je muziek over te zetten naar de Huawei Enjoy 9S. We bekijken daarom in deze tutorial verschillende methoden om muziek op je Huawei Enjoy 9S te zetten. Ten eerste hoe we de muziek van een PC kunnen overzetten naar Huawei Enjoy 9S. Ten tweede hoe je muziek overzet op je Huawei Enjoy 9S, vanaf een Mac. En ten slotte hoe we via internet muziek op de Huawei Enjoy 9S kunnen versturen.

muziek-overzetten-Huawei-Enjoy-9S

Muziek overzetten van je PC naar je Huawei Enjoy 9S

Als je een PC computer hebt, is het super eenvoudig om muziek over te zetten naar je Huawei Enjoy 9S. Daarvoor heb je de USB-kabel nodig die je gebruikt om de Huawei Enjoy 9S op te laden. Met die kabel moet je de telefoon op de computer aansluiten. Wanneer je dit gedaan hebt, zal je de Huawei Enjoy 9S moeten zien verschijnen tussen de verwijderbare schijven. Om er toegang toe te krijgen, ga je naar deze PC van je PC. Dan moet je de muziek van je PC naar je Huawei Enjoy 9S kopiëren. Wel raden we je aan om een specifieke map voor je muziek te creëren, zodat je deze gemakkelijker op je Huawei Enjoy 9S kunt vinden. Zodra dit gedaan is, moet je een muziekspeler gebruiken om de muziek die naar je Huawei Enjoy 9S is overgezet af te spelen.

Hoe kun je muziek van je Mac naar je Huawei Enjoy 9S overzetten

Als je een Mac hebt, is de muziekoverdracht bijna hetzelfde als die op een PC. Want hier moet je ook met de USB-voedingskabel de Huawei Enjoy 9S op je Mac aansluiten. Zodra dit gedaan is, zou je je Huawei Enjoy 9S moeten zien verschijnen in Apparaten links in de Finder. Dan hoef je alleen nog maar je muziek te kopiëren in een map die je daarvoor hebt gekozen en je bent klaar. Je muziek wordt dan van je Mac naar je Huawei Enjoy 9S overgezet.

Hoe verstuur je een muziek via internet op je Huawei Enjoy 9S

Als je een andere methode wilt gebruiken om muziek over te zetten naar je Huawei Enjoy 9S, kun je het ook via internet doen. Er is software die het mogelijk maakt om inhoud te synchroniseren tussen je computer en je Huawei Enjoy 9S. Als je deze techniek wilt gebruiken, adviseren wij Dropbox of Google Drive. Om je muziek te synchroniseren, moet je eerst een account creëren op één van deze twee apps. Dan de software op je PC of Mac installeren. En vervolgens de applicatie downloaden en installeren op je Huawei Enjoy 9S. Zodra dit gedaan is, moet je inloggen op de applicatie en de software. Je kunt dan bestanden en muziek van je computer naar je Huawei Enjoy 9S sturen.