Soms is het basisvolume van de Samsung Galaxy A10e niet voldoende voor het gebruik dat je ervan wilt maken. Dit komt omdat telefoons zoals de Samsung Galaxy A10e een volumebeperking hebben. De Europese wetgeving verplicht de fabrikanten het volume van hun telefoons te beperken. Zo heeft de Samsung Galaxy A10e een oorspronkelijk volume dat beperkt is tot 100 dB. Als dit niet genoeg is voor jou en je wilt het volume van de Samsung Galaxy A10e verhogen, dan kun je dat doen. We bekijken in dit artikel wat de oplossingen zijn om het volume van de Samsung Galaxy A10e te verhogen. Ten eerste hoe we het volume kunnen deblokkeren met Ultimate Volume Booster. Vervolgens hoe we het volume kunnen verhogen met de Volume Booster Goodev app. Tot slot zullen we het over een andere toepassing hebben die het volume van de Samsung Galaxy A10e kan verhogen. Allereerst willen we je eraan herinneren dat langdurig luisteren op een te hoog volume kan leiden tot gehoorverlies. Dus pas op: let op je oortjes!

volume-verhogen-Samsung-Galaxy-A10e

Deblokkeer het volume van je Samsung Galaxy A10e met de Ultimate Volume Booster app

De eerste app die we zullen bespreken, is Ultimate Volume Booster. Met deze app kun je dus het volume van de Samsung Galaxy A10e verhogen. Wat we leuk vinden aan deze toepassing is de eenvoud ervan. Inderdaad, je hoeft alleen maar aan een knop te draaien om het volume te regelen. Normaal gesproken zou je het volume van de Samsung Galaxy A10e tot 30% moeten kunnen verhogen. Dat is niet slecht! Als je besluit deze app te gebruiken, hoef je deze alleen maar te downloaden en te installeren. Als je niet weet hoe je dit moet doen, bekijk dan onze tutorial hoe je een app op de Samsung Galaxy A10e kunt installeren.

Boost het volume van de Samsung Galaxy A10e met de Volume Booster Goodev app

Volume Booster Goodev is een andere toepassing om het volume van je Samsung Galaxy A10e te verhogen. Met deze app kun je het volume en de volumebooster tegelijkertijd beheren. Je hoeft alleen maar de schuifknop te verplaatsen om het volume te verhogen. Wat we leuk vinden aan deze applicatie is de mogelijkheid om de boost-schuifregelaar in de meldingsbalk te laten verschijnen. Dat is dus erg handig. Soms werkt deze app niet op bepaalde apparaten. Je moet maar testen of het wel werkt op jouw Samsung Galaxy A10e.

Verhoog het volume van de Samsung Galaxy A10e met de Volume Booster Pro app

Ten slotte de app die we willen bespreken, is Volume Booster Pro. Deze verschilt van de andere twee apps, want bepaalde soorten volumes op de Samsung Galaxy A10e kunnen onafhankelijk worden verhoogd. Dit betekent dat je het volume van de muziek kunt boosten, zonder dat je andere volumes zoals de beltoon verhoogt. Je kunt zelf kiezen of je het volume van het systeem, de spraakondersteuning, de muziek of de beltoon wilt verhogen. Je kunt dus elk volume van je Samsung Galaxy A10e apart regelen volgens je eigen voorkeur.