Het is soms nodig om de foto’s van de Meizu Note 8 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Meizu Note 8 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Meizu Note 8, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Meizu Note 8 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-meizu-note-8

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Meizu Note 8

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Meizu Note 8 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Meizu Note 8 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Meizu Note 8, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Meizu Note 8 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Meizu Note 8 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Meizu Note 8. Eenmaal gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Meizu Note 8 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Meizu Note 8 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Meizu Note 8