Het is soms handig om de foto’s van de HOMTOM S7 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van HOMTOM S7 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de HOMTOM S7, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HOMTOM S7 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-homtom-s7

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HOMTOM S7

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je HOMTOM S7 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HOMTOM S7 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw HOMTOM S7, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HOMTOM S7 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HOMTOM S7 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de HOMTOM S7. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HOMTOM S7 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je HOMTOM S7 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HOMTOM S7