Heb je zin om je Meizu 16Xs te personaliseren? Dan kun je bijvoorbeeld de achtergrondafbeelding van de Meizu 16Xs wijzigen. Ja, misschien heb je wel eens genoeg van altijd dezelfde standaardachtergrond van de telefoon. Het is heel gemakkelijk om de achtergrond van je Meizu 16Xs te veranderen. Ten eerste bekijken we wat de twee methoden zijn om de achtergrond van de Meizu 16Xs te veranderen. Vervolgens hoe we een foto als achtergrond kunnen plaatsen. Ten slotte, voor de meest extravagante, hoe we een GIF als achtergrond op de Meizu 16Xs kunnen zetten.

achtergrond-veranderen-Meizu-16Xs

Hoe verander ik de achtergrond op de Meizu 16Xs

Er zijn twee eenvoudige technieken om de achtergrond op jouw Meizu 16Xs te veranderen. De eerste is het startscherm door te lopen en de tweede een applicatie te gebruiken. Je moet zelf zien welke je wilt gebruiken.

De eerste methode start vanaf het startscherm van de Meizu 16Xs. Je moet je vinger op een plekje plaatsen op je startscherm waar geen icoon staat en een paar seconden op het scherm blijven drukken. Er zal dan een soort menu moeten verschijnen op het scherm van de Meizu 16Xs. In dit menu moet je op Achtergronden klikken. Als je er eenmaal bent, heb je de keuze tussen Galerij en Achtergronden. Kies de optie Achtergronden als je een achtergrond, die al aanwezig is op de Meizu 16Xs, wilt plaatsen. Kies Galerij als je een van jouw foto’s wilt plaatsen.

De tweede methode is het installeren van een applicatie die gespecialiseerd is in achtergrondbeheer. Met dit soort toepassingen kan bijvoorbeeld elk uur automatisch van achtergrond worden gewisseld. Installeer de app en selecteer de gewenste achtergrond voor jouw Meizu 16Xs :

Als je meer wilt wat betreft de personalisatie van jouw Meizu 16Xs, raadpleeg dan onze tutorial om een thema op de Meizu 16Xs te installeren.

Hoe plaats je een foto als achtergrond op de Meizu 16Xs

Als je jouw Meizu 16Xs wilt personaliseren met een foto van jouw reizen, vrienden of familie, is dat het heel eenvoudig. Na een paar seconden gedrukt te hebben op het startscherm, moet je kiezen voor Achtergronden. Klik dan op Galerij en je kunt al jouw foto’s vinden. Selecteer vervolgens de foto die je wilt instellen als achtergrond voor de Meizu 16Xs. Als je dit hebt gedaan, kun je de foto bijsnijden en het formaat aanpassen aan de grootte van je Meizu 16Xs scherm. Dan valideren en klaar is kees!

Hoe plaats je een gif als achtergrond van de Meizu 16Xs

Als je meer animatie wilt, zal je waarschijnlijk blij zijn om te weten dat het mogelijk is om een GIF als achtergrond op jouw Meizu 16Xs te plaatsen. De eenvoudigste manier om dit te doen is gebruik te maken van een applicatie. Wij adviseren jeAnimGIF Live Wallpaper 2.
Ga, eenmaal de app geïnstalleerd, naar de achtergrondbibliotheek en selecteer het tabblad met de naam van de applicatie die je zojuist hebt geïnstalleerd. Selecteer dan de gewenste GIF. En als je dan teruggaat naar je startscherm, zal het moeten bewegen!