Het kan zijn dat je de camera op jouw M HORSE Pure 3 start dat er een foutmelding wordt weergegeven. En ja als de camera van je M HORSE Pure 3 niet meer werkt, kun je helaas geen foto’s meer maken! Om dit probleem uit te zoeken, hebben we besloten de onderstaande stappen te beschrijven opdat de camera van je M HORSE Pure 3 weer werkt.

We zullen dus zien hoe je zou kunnen doen zodra de camera-app op jouw M HORSE Pure 3 één van de volgende foutmeldingen aanmeldt:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-m-horse-pure-3

Wat te doen als de camera van jouw M HORSE Pure 3 niet meer werkt?

1- Start je M HORSE Pure 3 opnieuw op

Het eerste wat je zou moeten proberen als de M HORSE Pure 3-camera niet meer werkt, is het opnieuw opstarten van de telefoon. Ja, misschien is het probleem te wijten aan een eenvoudige storing. Als dit zo is , volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het dan nog niet werkt, moet je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Misschien doet de camera-app het niet omdat deze niet is geüpdatet. Je moet dan updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens naar Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al geüpdatet is of nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je M HORSE Pure 3

Ook kan het probleem komen van het cachegeheugen van de camera-app van de M HORSE Pure 3. Om dit te regelen, kan het voldoende zijn de cache van de applicatie te wissen. Om dat te doen, moet je naar het M HORSE Pure 3-parametermenu/Instellingen gaan. Tik daar op Apps & meldingen en dan op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. Ga dan naar Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app te herstarten.

4- Start de M HORSE Pure 3 opnieuw in veilige modus

Als geen enkel van de hierbovenstaande stappen heeft gewerkt, wil dit waarschijnlijk zeggen dat een recent geïnstalleerde app op jouw M HORSE Pure 3 in conflict is gekomen met de camera-app. Indien je wilt weten of dat zo is, moet je de M HORSE Pure 3 opnieuw opstarten in de veilige modus. Eenmaal opnieuw opgestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan goed werkt, wil dat zeggen dat echt een recent geïnstalleerde applicatie de boosdoener is. Vandaar dat wij je aanraden om de recentste apps te verwijderen en dan te controleren of het probleem opgelost is.