Hoe maak je een schermafbeelding op ZTE Blade A610 .

In veel omstandigheden is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een ZTE Blade A610. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag belangrijk de methode om een screenshot te kunnen maken op je ZTE Blade A610 te kennen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk diverse methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een ZTE Blade A610 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we zien hoe je een screenshot kunt maken met het ZTE Blade A610-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-zte-blade-a610

Maak een schermafbeelding met de knoppen van ZTE Blade A610

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je ZTE Blade A610. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen zeker corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je ZTE Blade A610 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het ZTE Blade A610 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op ZTE Blade A610. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de ZTE Blade A610 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet beschikbaar op je ZTE Blade A610. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke manier wenst om een schermafbeelding te maken met je ZTE Blade A610, weet dat er een heleboel applicaties bestaan die je de possibiliteit geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hierboven besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je ZTE Blade A610 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijk op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant indien je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je ZTE Blade A610 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op ZTE Blade A610

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op ZTE Blade A610. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. In het algemeen worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is vanuit de ZTE Blade A610 fotogalerij. Want daar zul je inderdaad een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!