De wifi-verbinding van Huawei Ascend Y330 is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Huawei Ascend Y330 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Huawei Ascend Y330 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-huawei-ascend-y330

De wifi van de Huawei Ascend Y330 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Huawei Ascend Y330 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon waarneemt, komt het wellicht doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Huawei Ascend Y330 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Huawei Ascend Y330 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Huawei Ascend Y330 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Huawei Ascend Y330 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan tenslotte het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Huawei Ascend Y330. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Huawei Ascend Y330

Op bepaalde telefoons zoals de Huawei Ascend Y330 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Huawei Ascend Y330’s wifi, dan maakt de Huawei Ascend Y330 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Huawei Ascend Y330

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Huawei Ascend Y330, komt soms daar het probleem van. Als dit aan de orde is, raden we je aan de Huawei Ascend Y330 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.