Hoe maak je een schermafbeelding op Blackview A10 .

In veel omstandigheden is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen maken op een Blackview A10. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave wilt opnemen. Daarom is het nu important de methode om een screenshot te kunnen maken op je Blackview A10 te kennen. Geen angst , het is niet lastig! We kunnen namelijk verscheidene manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Blackview A10 en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot kunt maken met het Blackview A10-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-blackview-a10

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Blackview A10

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Blackview A10. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, desondanks zullen ze zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Blackview A10 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Blackview A10 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Blackview A10. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Blackview A10 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Blackview A10. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Blackview A10, besef dat er een heleboel applicaties bestaan die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven besproken mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Blackview A10 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant indien je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je liever het menu en de knoppen van je Blackview A10 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Blackview A10

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Blackview A10. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is via de Blackview A10 fotogalerij. Want daar moet je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!