Hoe maak je een schermafbeelding op HTC U11 life .

In veel omstandigheden is het erg handig een schermafbeelding te kunnen maken op een HTC U11 life. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een opvallende webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het nu important de techniek om een screenshot te kunnen maken op je HTC U11 life te kennen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen namelijk verschillende manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een HTC U11 life en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot maakt met het HTC U11 life-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-htc-u11-life

Maak een schermafbeelding met de knoppen van HTC U11 life

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je HTC U11 life. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, nietemin zullen ze vast corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je HTC U11 life klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet nogal bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het HTC U11 life standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op HTC U11 life. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft alleen maar op de powerknop van de HTC U11 life blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je HTC U11 life. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige manier wilt om een schermafbeelding te maken met je HTC U11 life, besef dat er vele applicaties bestaan die je de possibiliteit geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je HTC U11 life te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant indien het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je eerder het menu en de knoppen van je HTC U11 life gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op HTC U11 life

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op HTC U11 life. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die bereikbaar is vanuit de HTC U11 life fotogalerij. En daar zul je namelijk een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!