Het kan gebeuren dat jij je Neffos P1 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer ellendig als dit gebeurt, omdat de Neffos P1 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat redelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Neffos P1-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Neffos P1 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanneffos-p1

Wat te doen als je Neffos P1-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Neffos P1 te herstellen.

Controleer of je Neffos P1 volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Neffos P1 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Neffos P1 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Neffos P1 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Neffos P1 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Neffos P1-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Neffos P1-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Neffos P1 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Neffos P1 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Neffos P1 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Neffos P1-scherm

Ingeval je in de voorgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Neffos P1-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het Neffos P1-scherm te vervangen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Neffos P1- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Neffos P1 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de Neffos P1 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je trachten je Neffos P1 lichtjes te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Neffos P1 gevallen?

Als je Neffos P1 kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Neffos P1 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Neffos P1 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.