Hoe maak je een schermafbeelding op ARCHOS Sense 55S .

In veel omstandigheden is het heel nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een ARCHOS Sense 55S. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag de dag important de techniek om een screenshot te kunnen maken op je ARCHOS Sense 55S te beheersen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen immers verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een ARCHOS Sense 55S en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het ARCHOS Sense 55S-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-ARCHOS-Sense-55S

Maak een schermafbeelding met de knoppen van ARCHOS Sense 55S

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je ARCHOS Sense 55S. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je ARCHOS Sense 55S klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het ARCHOS Sense 55S standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op ARCHOS Sense 55S. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de ARCHOS Sense 55S blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je ARCHOS Sense 55S. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke methode wenst om een schermafbeelding te maken met je ARCHOS Sense 55S, weet dat er vele applicaties zijn die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je ARCHOS Sense 55S te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijk op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je ARCHOS Sense 55S gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op ARCHOS Sense 55S

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook op kunnen sporen op ARCHOS Sense 55S. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze is. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is vanuit de camerarol van de ARCHOS Sense 55S. En daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!