Het kan gebeuren dat jij je Huawei Ascend Mate 7 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend naar als dit gebeurt, omdat de Huawei Ascend Mate 7 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat nogal vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Huawei Ascend Mate 7-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet doen als het scherm van je Huawei Ascend Mate 7 niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhuawei-ascend-mate-7

Wat te doen als je Huawei Ascend Mate 7-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Huawei Ascend Mate 7 te repareren.

Controleer of je Huawei Ascend Mate 7 volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Huawei Ascend Mate 7 goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Huawei Ascend Mate 7 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Huawei Ascend Mate 7 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Huawei Ascend Mate 7 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Huawei Ascend Mate 7-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het echt het Huawei Ascend Mate 7-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Huawei Ascend Mate 7 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Huawei Ascend Mate 7 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, laat dit zien dat de Huawei Ascend Mate 7 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Huawei Ascend Mate 7-scherm

Als je in de vorige fase hebt kunnen bevestigen dat het Huawei Ascend Mate 7-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg nodig om het Huawei Ascend Mate 7-scherm te vervangen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Huawei Ascend Mate 7- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Huawei Ascend Mate 7 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Als de Huawei Ascend Mate 7 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je trachten je Huawei Ascend Mate 7 een beetje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Huawei Ascend Mate 7 gevallen?

Als je Huawei Ascend Mate 7 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Huawei Ascend Mate 7 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Huawei Ascend Mate 7 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.