Het kan gebeuren dat jij je Google Pixel 2 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer onaangenaam als dit gebeurt, omdat de Google Pixel 2 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Google Pixel 2-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Google Pixel 2 niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aangoogle-pixel-2

Wat te doen als je Google Pixel 2-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Google Pixel 2 te herstellen.

Controleer of je Google Pixel 2 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Google Pixel 2 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Google Pixel 2 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Google Pixel 2 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Google Pixel 2 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Google Pixel 2-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Google Pixel 2-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Google Pixel 2 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Google Pixel 2 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de Google Pixel 2 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Google Pixel 2-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen confirmeren dat het Google Pixel 2-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas onvermijdelijk om het Google Pixel 2-scherm te verwisselen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Google Pixel 2- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Google Pixel 2 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de Google Pixel 2 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Google Pixel 2 ietsje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de Google Pixel 2 gevallen?

Als je Google Pixel 2 kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Google Pixel 2 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Google Pixel 2 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is adviseren wij je een Factory Reset uit te voeren.