Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Wiko View 2 Pro het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Wiko View 2 Pro op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Wiko View 2 Pro opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopWiko-View-2-Pro

Forceer de opstart van Wiko View 2 Pro zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Wiko View 2 Pro kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko View 2 Pro start op


Als je Wiko View 2 Pro weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Wiko View 2 Pro op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Wiko View 2 Pro te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Wiko View 2 Pro uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Wiko View 2 Pro op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko View 2 Pro op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Wiko View 2 Pro hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko View 2 Pro blijven gebruiken.