Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je OnePlus 6T defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw OnePlus 6T op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de OnePlus 6T opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoponeplus-6t

Forceer de opstart van OnePlus 6T zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je OnePlus 6T het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De OnePlus 6T start op


Zodra je OnePlus 6T weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de OnePlus 6T op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de OnePlus 6T kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de OnePlus 6T uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de OnePlus 6T op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om OnePlus 6T op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de OnePlus 6T op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw OnePlus 6T blijven gebruiken.