Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Honor View 10 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Honor View 10 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Honor View 10 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopHonor-View-10

Forceer de opstart van Honor View 10 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Honor View 10 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Honor View 10 start op


Zodra je Honor View 10 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Honor View 10 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Honor View 10 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Honor View 10 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Honor View 10 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Honor View 10 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Honor View 10 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Honor View 10 blijven gebruiken.