Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Meizu Note 8 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Meizu Note 8 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Meizu Note 8 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopmeizu-note-8

Forceer de opstart van Meizu Note 8 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Meizu Note 8 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Meizu Note 8 start op


Als je Meizu Note 8 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Meizu Note 8 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Meizu Note 8 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Meizu Note 8 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Meizu Note 8 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Meizu Note 8 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Meizu Note 8 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Meizu Note 8 blijven gebruiken.