Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je ZTE Blade V9 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw ZTE Blade V9 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de ZTE Blade V9 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopzte-blade-v9

Forceer de opstart van ZTE Blade V9 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je ZTE Blade V9 het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ZTE Blade V9 start op


Zodra je ZTE Blade V9 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de ZTE Blade V9 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de ZTE Blade V9 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de ZTE Blade V9 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de ZTE Blade V9 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ZTE Blade V9 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je ZTE Blade V9 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ZTE Blade V9 blijven gebruiken.