Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Lenovo Moto G5 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Lenovo Moto G5 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Lenovo Moto G5 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoplenovo-moto-g5

Forceer de opstart van Lenovo Moto G5 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Lenovo Moto G5 defect is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Lenovo Moto G5 start op


Als je Lenovo Moto G5 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Lenovo Moto G5 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Lenovo Moto G5 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Lenovo Moto G5 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Lenovo Moto G5 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Lenovo Moto G5 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Lenovo Moto G5 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Lenovo Moto G5 blijven gebruiken.