Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je OnePlus 3T defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw OnePlus 3T op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de OnePlus 3T opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoponeplus-3t

Forceer de opstart van OnePlus 3T zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je OnePlus 3T defect is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De OnePlus 3T start op


Als je OnePlus 3T weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de OnePlus 3T op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de OnePlus 3T kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de OnePlus 3T demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de OnePlus 3T op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om OnePlus 3T op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de OnePlus 3T op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw OnePlus 3T blijven gebruiken.