Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Honor Magic 2 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Honor Magic 2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Honor Magic 2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophonor-magic-2

Forceer de opstart van Honor Magic 2 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Honor Magic 2 kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Honor Magic 2 start op


Als je Honor Magic 2 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Honor Magic 2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Honor Magic 2 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Honor Magic 2 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Honor Magic 2 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Honor Magic 2 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Honor Magic 2 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Honor Magic 2 blijven gebruiken.