Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Blackview BV9700 Pro defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Blackview BV9700 Pro op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Blackview BV9700 Pro opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackview-bv9700-pro

Forceer de opstart van Blackview BV9700 Pro zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Blackview BV9700 Pro het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview BV9700 Pro start op


Zodra je Blackview BV9700 Pro weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Blackview BV9700 Pro op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Blackview BV9700 Pro kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Blackview BV9700 Pro uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Blackview BV9700 Pro op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview BV9700 Pro op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Blackview BV9700 Pro hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview BV9700 Pro blijven gebruiken.