Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Asus ZenFone Deluxe defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Asus ZenFone Deluxe op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Asus ZenFone Deluxe opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopasus-zenfone-deluxe

Forceer de opstart van Asus ZenFone Deluxe zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Asus ZenFone Deluxe defect is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Asus ZenFone Deluxe start op


Als je Asus ZenFone Deluxe weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Asus ZenFone Deluxe op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Asus ZenFone Deluxe kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Asus ZenFone Deluxe uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Asus ZenFone Deluxe op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Asus ZenFone Deluxe op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Asus ZenFone Deluxe op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Asus ZenFone Deluxe blijven gebruiken.