Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Alcatel 5 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Alcatel 5 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Alcatel 5 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopAlcatel-5

Forceer de opstart van Alcatel 5 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Alcatel 5 kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Alcatel 5 start op


Als je Alcatel 5 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Alcatel 5 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Alcatel 5 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Alcatel 5 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Alcatel 5 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Alcatel 5 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Alcatel 5 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Alcatel 5 blijven gebruiken.