Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Moto Z3 Force het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Moto Z3 Force op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Moto Z3 Force opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopMoto-Z3-Force

Forceer de opstart van Moto Z3 Force zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Moto Z3 Force het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Moto Z3 Force start op


Als je Moto Z3 Force weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Moto Z3 Force op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Moto Z3 Force te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Moto Z3 Force demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Moto Z3 Force op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Moto Z3 Force op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Moto Z3 Force hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Moto Z3 Force blijven gebruiken.