Op een gegeven moment heb je genoeg van de beltoon van de wekker op je Alcatel OneTouch Pop C7! Want om altijd dezelfde alarmtoon te horen kan behoorlijk saai zijn. Dus, als je wakker wilt worden met een andere alarmtoon, zullen we in deze tutorial bekijken hoe je de alarmtoon van de wekker op de Alcatel OneTouch Pop C7 kunt wijzigen. Ten eerste hoe je de beltoon van de wekker kunnen veranderen via de alarminstellingen. Ten tweede hoe je de alarmtoon kunt veranderen door een specifieke applicatie op jouw Alcatel OneTouch Pop C7 te installeren.

alarmtoon-wijzigen-alcatel-onetouch-pop-c7

Wijzig de alarmtoon via de instellingen van de Alcatel OneTouch Pop C7

De eenvoudigste manier om het belsignaal van je wekker te wijzigen is naar de instellingen van de Alcatel OneTouch Pop C7 te gaan. Daarvoor moet je naar de appKlokvan je Alcatel OneTouch Pop C7 gaan. Dit is de applicatie die je gebruikt om je wekker in te stellen en het ziet eruit als een klok. Als je het eenmaal hebt geopend, moet je naar het tabblad Alarm gaan. Als je daar bent, klik je op het alarm waarvoor je de beltoon wilt wijzigen. Zodra het alarm geopend is, klik je op Ringtoon. Je ziet dan een lijst met beschikbare ringtonen voor jouw wekker. Je kunt naar ze luisteren door er op te klikken. Zodra je weet welke je wilt, hoef je alleen maarop de beltoon te klikken en te valideren. Dat is het, je wordt morgenochtend wakker met een andere beltoon! Als je het tabblad Ringtoon niet ziet in het alarmmenu van jouw Alcatel OneTouch Pop C7, betekent dit dat je door Instellingen/Geluiden moet gaan om de ringtoon te wijzigen.

Installeer een applicatie op je Alcatel OneTouch Pop C7 om de alarmtoon te wijzigen

Als je een grotere keuze aan ringtonen wilt hebben dan wat de Alcatel OneTouch Pop C7 je te bieden heeft, of als je een van jouw muziek als ringtoon wilt instellen, dan zijn er toepassingen die dit mogelijk maken. De meeste zijn gratis en geven je de mogelijkheid om o.a. de alarmtoon van de Alcatel OneTouch Pop C7 te wijzigen. Van al deze toepassingen adviseren wij je

die vrij eenvoudig en functioneel zijn. Met een van deze applicaties kun je gemakkelijk een nieuwe ringtoon op je Alcatel OneTouch Pop C7 installeren. Gewoon de applicatie downloaden en installeren. Laat je dan leiden en klaar met die oude beltoon van de wekker!