Het kan gebeuren dat jij je Huawei Ascend G7 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst naar als dit gebeurt, omdat de Huawei Ascend G7 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat nogal vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Huawei Ascend G7-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Huawei Ascend G7 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhuawei-ascend-g7

Wat te doen als je Huawei Ascend G7-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Huawei Ascend G7 te repareren.

Controleer of je Huawei Ascend G7 volledig is geladen

Ja, we weten dat het zot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Huawei Ascend G7 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Huawei Ascend G7 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Huawei Ascend G7 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Huawei Ascend G7 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Huawei Ascend G7-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Huawei Ascend G7-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Huawei Ascend G7 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Huawei Ascend G7 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de Huawei Ascend G7 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Huawei Ascend G7-scherm

Als je in de voorgaande stap hebt kunnen bevestigen dat het Huawei Ascend G7-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas noodzakelijk om het Huawei Ascend G7-scherm te vervangen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Huawei Ascend G7- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Huawei Ascend G7 water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Als de Huawei Ascend G7 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je trachten je Huawei Ascend G7 ietsje te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm in orde brengen.

Is de Huawei Ascend G7 gevallen?

Als je Huawei Ascend G7 onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Huawei Ascend G7 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Huawei Ascend G7 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.