Het kan gebeuren dat jij je Blackview BV1000 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer ellendig indien dit gebeurt, omdat de Blackview BV1000 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat nogal vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Blackview BV1000-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Blackview BV1000 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanblackview-bv1000

Wat te doen als je Blackview BV1000-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Blackview BV1000 te repareren.

Controleer of je Blackview BV1000 volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Blackview BV1000 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Blackview BV1000 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Blackview BV1000 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Blackview BV1000 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Blackview BV1000-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het inderdaad het Blackview BV1000-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview BV1000 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Blackview BV1000 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Blackview BV1000 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Blackview BV1000-scherm

Als je in de voorgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Blackview BV1000-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het Blackview BV1000-scherm te vernieuwen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview BV1000- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Blackview BV1000 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht functioneert. Als de Blackview BV1000 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Blackview BV1000 wat te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm weer goed maken.

Is de Blackview BV1000 gevallen?

Als je Blackview BV1000 onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Als je Blackview BV1000 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview BV1000 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.