Het kan gebeuren dat jij je Honor View 10 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst ellendig als dit gebeurt, omdat de Honor View 10 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat nogal vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Honor View 10-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Honor View 10 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanHonor-View-10

Wat te doen als je Honor View 10-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Honor View 10 te herstellen.

Controleer of je Honor View 10 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Honor View 10 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Honor View 10 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Honor View 10 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Honor View 10 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor View 10-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Honor View 10-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor View 10 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Honor View 10 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de Honor View 10 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Honor View 10-scherm

Als je in de vorige fase hebt kunnen confirmeren dat het Honor View 10-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Honor View 10-scherm te vernieuwen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor View 10- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Honor View 10 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt. Als de Honor View 10 in het water is gevallen of als je laatst in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je proberen je Honor View 10 ietsje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de Honor View 10 gevallen?

Als je Honor View 10 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Als je Honor View 10 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor View 10 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.