De wifi-verbinding van Samsung Galaxy Trend 2 Lite is van essentieel belang. Het is namelijk dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Samsung Galaxy Trend 2 Lite wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Samsung Galaxy Trend 2 Lite zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-samsung-galaxy-trend-2-lite

De wifi van de Samsung Galaxy Trend 2 Lite valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Samsung Galaxy Trend 2 Lite herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon opmerkt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Samsung Galaxy Trend 2 Lite vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Samsung Galaxy Trend 2 Lite verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Samsung Galaxy Trend 2 Lite valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Samsung Galaxy Trend 2 Lite wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan namelijk voorkomen dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Samsung Galaxy Trend 2 Lite. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Op sommige telefoons zoals de Samsung Galaxy Trend 2 Lite kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Samsung Galaxy Trend 2 Lite’s wifi, dan maakt de Samsung Galaxy Trend 2 Lite weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Samsung Galaxy Trend 2 Lite, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Samsung Galaxy Trend 2 Lite opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.