De wifi-verbinding van LG V30S Thinq is zo goed als onvermijdelijk geworden. Het is namelijk via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je LG V30S Thinq wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een LG V30S Thinq zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-LG-V30S-Thinq

De wifi van de LG V30S Thinq valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je LG V30S Thinq nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op je telefoon opmerkt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw LG V30S Thinq vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je LG V30S Thinq verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de LG V30S Thinq valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je LG V30S Thinq wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan namelijk het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw LG V30S Thinq. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de LG V30S Thinq

Op sommige telefoons zoals de LG V30S Thinq bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de LG V30S Thinq’s wifi, dan maakt de LG V30S Thinq weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de LG V30S Thinq

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van je LG V30S Thinq, komt eventueel daar het probleem van. Als dat het geval is, raden we je aan de LG V30S Thinq opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.