De wifi-verbinding van HUAWEI Y9 2019 is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je HUAWEI Y9 2019 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een HUAWEI Y9 2019 zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-huawei-y9-2019

De wifi van de HUAWEI Y9 2019 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw HUAWEI Y9 2019 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw HUAWEI Y9 2019 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je HUAWEI Y9 2019 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de HUAWEI Y9 2019 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw HUAWEI Y9 2019 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw HUAWEI Y9 2019. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de HUAWEI Y9 2019

Op sommige telefoons zoals de HUAWEI Y9 2019 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de HUAWEI Y9 2019’s wifi, dan maakt de HUAWEI Y9 2019 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de HUAWEI Y9 2019

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw HUAWEI Y9 2019, komt eventueel daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de HUAWEI Y9 2019 opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.