De wifi-verbinding van Honor 7 is zo goed als onvermijdelijk geworden. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Honor 7 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Honor 7 zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-honor-7

De wifi van de Honor 7 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Honor 7 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Honor 7 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Honor 7 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Honor 7 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Honor 7 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Honor 7. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Honor 7

Op bepaalde telefoons zoals de Honor 7 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Honor 7’s wifi, dan maakt de Honor 7 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Honor 7

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van jouw Honor 7, komt soms daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Honor 7 opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.