De wifi-verbinding van Asus Zenfone 5 2018 is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Asus Zenfone 5 2018 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Asus Zenfone 5 2018 zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-Asus-Zenfone-5-2018

De wifi van de Asus Zenfone 5 2018 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Asus Zenfone 5 2018 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Asus Zenfone 5 2018 vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Asus Zenfone 5 2018 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Asus Zenfone 5 2018 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Asus Zenfone 5 2018 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Asus Zenfone 5 2018. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Asus Zenfone 5 2018

Op sommige telefoons zoals de Asus Zenfone 5 2018 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Asus Zenfone 5 2018’s wifi, dan maakt de Asus Zenfone 5 2018 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Asus Zenfone 5 2018

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Asus Zenfone 5 2018, komt misschien daar het probleem van. Als dit aan de orde is, raden we je aan de Asus Zenfone 5 2018 opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.