Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Asus ZenFone Live Plus het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Asus ZenFone Live Plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Asus ZenFone Live Plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopasus-zenfone-live-plus

Forceer de opstart van Asus ZenFone Live Plus zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Asus ZenFone Live Plus defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Asus ZenFone Live Plus start op


Als je Asus ZenFone Live Plus weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Asus ZenFone Live Plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Asus ZenFone Live Plus te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Asus ZenFone Live Plus demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Asus ZenFone Live Plus op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Asus ZenFone Live Plus op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Asus ZenFone Live Plus hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Asus ZenFone Live Plus blijven gebruiken.