Het is weleens nuttig om de foto’s van de Xiaomi Redmi 2 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Xiaomi Redmi 2 snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Xiaomi Redmi 2, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Xiaomi Redmi 2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-redmi-2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Redmi 2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Xiaomi Redmi 2 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Redmi 2 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Xiaomi Redmi 2, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Xiaomi Redmi 2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Xiaomi Redmi 2 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Xiaomi Redmi 2. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Xiaomi Redmi 2 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Xiaomi Redmi 2 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Xiaomi Redmi 2