Het is soms nodig om de foto’s van de Xiaomi Mi 9 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Xiaomi Mi 9 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Xiaomi Mi 9, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Xiaomi Mi 9 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-mi-9

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Mi 9

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Xiaomi Mi 9 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Mi 9 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Xiaomi Mi 9, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Xiaomi Mi 9 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Xiaomi Mi 9 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Xiaomi Mi 9. Dat gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Xiaomi Mi 9 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Xiaomi Mi 9 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Xiaomi Mi 9