Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Nokia 6 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Nokia 6 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Nokia 6 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopnokia-6

Forceer de opstart van Nokia 6 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Nokia 6 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Nokia 6 start op


Zodra je Nokia 6 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Nokia 6 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Nokia 6 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Nokia 6 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Nokia 6 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Nokia 6 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Nokia 6 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Nokia 6 blijven gebruiken.