Het is misschien weleens gebeurd dat je de camera op jouw Wiko Barry start dat er een foutmelding kan worden weergegeven. En ja als de camera van je Wiko Barry niet meer werkt, kun je helaas geen foto’s meer maken! Om dit probleem te arrangeren, hebben we besloten de onderstaande stappen te beschrijven opdat de camera van je Wiko Barry opnieuw werkt.

We zullen dus bekijken hoe je moet doen zodra de camera-app op jouw Wiko Barry één van de volgende foutmeldingen aanmeldt:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-wiko-barry

Wat te doen als de camera van jouw Wiko Barry niet meer werkt?

1- Start je Wiko Barry opnieuw op

Wat je als eerste kan proberen als de Wiko Barry-camera niet meer werkt, is het herstarten van de telefoon. Inderdaad, misschien kan het probleem komen door een eenvoudige storing. Als dit zo is , is een kleine herstart voldoende om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, moet je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Af en toe werkt de camera-app niet omdat deze niet is geüpdatet. Je moet dan updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens naar Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al geüpdatet is of het nog steeds niet doet, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Wiko Barry

Het probleem zou kunnen komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Wiko Barry. Om dit op te lossen, kan het voldoende zijn de cache van de applicatie te wissen. Hiervoor moet je naar het Wiko Barry-parametermenu/Instellingen gaan. Klik daar op Apps & meldingen en vervolgens op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. En dan Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app te herstarten.

4- Start de Wiko Barry opnieuw in veilige modus

Als geen van de voorgaande stappen heeft gewerkt, betekent dit waarschijnlijk dat een recent geïnstalleerde app op jouw Wiko Barry in conflict is met de camera-app. Als je zou willen weten of dit het geval is, moet je de Wiko Barry herstarten in de veilige modus. Eenmaal hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, wil dat zeggen dat zeker een recent geïnstalleerde applicatie de schuldige is. Vandaar dat wij je aanraden om de meest recente apps te deïnstalleren en vervolgens te controleren of het probleem opgelost is.