Het is soms nuttig om de foto’s van de Vivo V23 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van Vivo V23 snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Vivo V23, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Vivo V23 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-vivo-V23

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Vivo V23

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Vivo V23 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Vivo V23 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Vivo V23, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Vivo V23 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Vivo V23 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Vivo V23. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Vivo V23 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Vivo V23 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Vivo V23