Het is weleens handig om de foto’s van de Sony Xperia L3 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Sony Xperia L3 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Sony Xperia L3, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Sony Xperia L3 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-sony-xperia-l3

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia L3

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Sony Xperia L3 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia L3 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Sony Xperia L3, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Sony Xperia L3 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Sony Xperia L3 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Sony Xperia L3. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Sony Xperia L3 op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Sony Xperia L3 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Sony Xperia L3