Het is weleens nuttig om de foto’s van de Samsung Galaxy Trend 2 Lite te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy Trend 2 Lite al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy Trend 2 Lite, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy Trend 2 Lite kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-trend-2-lite

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy Trend 2 Lite en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Trend 2 Lite begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy Trend 2 Lite, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy Trend 2 Lite naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy Trend 2 Lite zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy Trend 2 Lite. Dat gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy Trend 2 Lite op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy Trend 2 Lite direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy Trend 2 Lite