Het is misschien nuttig om de foto’s van de Sony Xperia M5 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Sony Xperia M5 al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Sony Xperia M5, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Sony Xperia M5 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-sony-xperia-m5

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia M5

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Sony Xperia M5 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia M5 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Sony Xperia M5, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Sony Xperia M5 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Sony Xperia M5 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Sony Xperia M5. Eenmaal gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Sony Xperia M5 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Sony Xperia M5 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Sony Xperia M5