Het is soms nodig om de foto’s van de Samsung Galaxy Note 5 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy Note 5 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy Note 5, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy Note 5 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-note-5

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Note 5

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy Note 5 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Note 5 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy Note 5, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy Note 5 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy Note 5 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Samsung Galaxy Note 5. Dat gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Selecteer vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy Note 5 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy Note 5 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy Note 5