Het is soms handig om de foto’s van de Samsung Galaxy C7 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy C7 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy C7, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy C7 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-c7

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy C7

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy C7 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy C7 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Samsung Galaxy C7, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy C7 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy C7 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy C7. Eenmaal gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy C7 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy C7 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy C7