Het is weleens nodig om de foto’s van de M HORSE Pure 2 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van M HORSE Pure 2 snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de M HORSE Pure 2, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van M HORSE Pure 2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-m-horse-pure-2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van M HORSE Pure 2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je M HORSE Pure 2 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van M HORSE Pure 2 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw M HORSE Pure 2, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van M HORSE Pure 2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de M HORSE Pure 2 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de M HORSE Pure 2. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van M HORSE Pure 2 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je M HORSE Pure 2 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je M HORSE Pure 2